Hattar som härskare

hattar

Idag släpper vi ut ett antal hattar på stan, hattar som representerar härskartekniker. Vi tycker att hattar är bra symboler för härskartekniker – man kan ta av och på dem lite som det passar, precis som man väljer att använda olika härskartekniker när det fyller ens behov. På samma sätt som att vem som helt kan använda sig av en härskarteknik, står det vem som helst fritt att ta på sig våra hattar, flytta dem eller på annat sätt ge dem nytt liv. Tanken är att hattarnas färd genom samhället representerar härskarteknikernas framfart i det samma. När man minst anar det kan det dyka upp en hatt, eller en härskarteknik.

I hattarna har vi fäst små instruktioner för hur man gör om man vill instagramma en hatt om man stöter på den, och vår förhoppning är att vi ska kunna följa hattarnas tillvaro via taggen #gronegatan på instagram.

Hjälp oss att ge hatten liv – vinn en bok!

Genom att instagramma hatten, på dig själv eller på annat roligt sätt, så hjälper du oss att se vad hatten har för sig.

Gör så här: ta en bild och publicera den via ditt konto på instagram (har du inget instagramkonto? Skaffa ett! Det är jättekul!) med hashtaggen #gronegatan. Du kan också gärna lägga till #harskartekik och en tagg som beskriver hatten du hittat.

Har du en egen hatt som kan representera en härskarteknik så går det också bra att ta en bild på den och tagga med #gronegatan. Eller så hittar du kanske något helt annat som har med härskartekniker att göra, som du taggar med #gronegatan. Bland dem som lägger upp en bild med #gronegatan lottar vi ut en gratis bok, som med fördel kan hämtas ut på vårt releaseparty den 4 februari 2014!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *